torsdag 14. august 2014

Verdens ledene fiskerimesse, Nor-Fishing


Vet du at verdens ledende fiskerimesse går av stabelen neste uke?! Og det i Trondheim. Dit skal jeg!

Nor-Fishing arrangeres annethvert år i Trondheim Spektrum. De årene Nor-Fishing ikke arrangeres, er det Aqua-Nor som gjennomføres. Det er tilsvarende som Nor-Fishing, men med all fokus på havbruk, ikke fiskeri.

I over 50 år har Nor-Fishing vært en viktig nasjonal og internasjonal møteplass for fiskerinæringen. De siste messene har hver gang samlet mellom 15.000-20.000 besøkende fra ca. 50 nasjoner. Ikke bare besøkende fra disse landende men også mange utstillere har deltatt. Handelsdelegasjoner og offisielle gjester fra viktige fiskerinasjoner har alltid vært til stede.


Målet med messen er å vise fram ny teknologi, nye prosjekter, treffe kunder/selgere, mingle og formidle.
Utstillerne representerer skipsverft og båtbyggerier, leverandører av fiske- og fangstredskaper, motorer og dekksmaskineri, maritim elektronikk, utstyr for fiskeleting, navigasjons- og kommunikasjonsutstyr, maskiner og utstyr for fiskeforedling, kjøle- og frysemaskineri, emballasje og transport, rednings- og sikkerhetsutstyr, miljøteknologi, fiskerihavner og servicetilbud. Så uavhengig av hvilken del av næringen man jobber i, skal man nok finne noe av interesse.

Jeg skal oppover for å lære, mingle med næringen, spise mye god sjømat, og rett og slett kjenne på følelsen av å være en del av noe stort.

 
To av bildene er fra da Kamilla var på Aqua-Nor i 2013. 
 
 
 
Ses vi der?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar